Putkistokuvaus

Putkistokuvausta Lahdesta käsin

Putkistokuvaus tarkoittaa rakennuksen putkitöiden kuvaamista vaikkapa uudisrakennuksen jälkeen. Se on erittäin hyvä tapa tarkistaa putkiston kunto ja varmistaa, että ongelmakohtia ei ole. Kuvaus voidaan suorittaa myös esimerkiksi saneerauksen yhteydessä etsien putkistosta kaikki mahdolliset korjausta vaativat paikat – joissakin putkistoissa kuvausmenetelmä on ainoa mahdollinen keino tehdä kuntokartoitus. Kuvaamalla voidaan myös tarkistaa mm. salaojat ja tarvittaessa löytää niiden mahdolliset tukoskohdat tai halkeamat.

Edullinen ja kustannustehokas menetelmä

Putkistokuvaus on edullinen ja tehokas tapa tehdä kuntotutkimusta. Se sopii käytettäväksi esimerkiksi viemäreihin ja sadevesiviemäreihin sekä salaojiin, ilmanvaihtokanaviin ja prosessiputkiin. Kuvaus ei myöskään pääsääntöisesti vaadi ylimääräisten reikien tekemistä, sillä kameran voi laskea putkistoon vaikkapa kaivosta, viemäristä, tarkistusluukusta tai vessanpytystä.

Suoritamme kuvauksia koko Suomen alueella, joten ota empimättä yhteyttä!

Ota yhteyttä luotettavaan tekijään!

Suoritamme putkisto-, lämpö- ja viemärikuvaukset vuosien tuomalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla maanlaajuisesti.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää palveluistamme!

Puh. 0400 460 666
info@putkistokuvaus.fi